Maj! 2012

Jag är nog bäst i hela Piteå. Ingen gör det oftare än mig. Jag vill göra det mera men tänker som inte på det!





Blogga. Ser att mitt senaste inlägg var skrivet i September 2011, så kanske dags med ett nytt inlägg nu så att ni alla får lite nytt att läsa, förstår att det kan bli lite ut-tjatat att läsa om mina gamla inlägg flera flera gånger i veckan i väntan på att jag ska skriva något nytt vettigt otroligt roligt och poetiskt inlägg.

Vad ska jag skriva om då?
Ja, för er oroliga människor som tror att det är på väg att ske en naturkatastrof med tanke på de 25 minuter långa jordbävningar som ägde rum förra veckan onsdag och torsdag så kan jag med en lugnande röst berätta att det bara var Kajsa Lindh som var ute och joggade. Så nu kan ni sova gott.

Nej, jag ska sluta lattja, jag är faktiskt en seriös och djup tjej med många kloka åsikter. Borde visa detta mer tror jag. Vill jag.

Jag tror att allt händer av en anledning.
Att tänka så brukar hjälpa mig många gånger. Och om det då är så eller om det bara får mig att må bättre för tillfället av att tänka så det vet jag inte. Men det får mig att må bra, att alltid tänka positivt istället för negativt.
Jag minns känslan jag hade som sjuårig liten flicka när mamma och pappa berättade att de skulle skilja sig och att vi barn skulle flytta med mamma till Norrfjärden en mil utanför Piteå. Det ville ju inte jag. Verkligen inte.
Men idag är jag så obeskrivligt tacksam över att vi hamnade här. Annars hade jag aldrig haft de vänner som jag har idag, och fått träffa de människor som jag har fått och som gjort mig till en del av den jag är idag.
Hade aldrig träffat Viktoria Dahlberg, världens bästa kompis som bor i mitt hjärta då nu och föralltid!
Väldigt tacksam, har många fina männsikor omkring mig och det är det bästa man kan omge sig utav.
Dock har jag inte fått bo nära min älskade mormor och morfar men då har mamma fått träffa en karl som gör henne lycklig här i Piteå.
Så, det gäller att tänka på saker som varit och hur det påverkat en, men gör det på ett positivt sätt, livet blir ju såååå mycket lättare då
 MEN analysera inte sönder saker, då glömmer du att delta i livet.

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It's yours road, and yours alone.
Others may walk it with you, 
but no one can walk it for you. 


RSS 2.0